Voorbeeldoverzicht Recruitmentwebsite

Wat krijg je?

Je krijgt een recruitment website in jouw huisstijl, waarin wij alle best practices van 100 bekende recruitment websites hebben verwerkt.

Voor een optimale candidate journey, vindbaarheid en meetbaarheid krijg je het volgende:

01. Dynamische componenten

02. Relevante webpagina’s

03. CMS & Analytics

04. Training & Support

05. Hosting & Beveiliging

De kracht van dit platform is ook dat deze recruitment website geen stand-alone oplossing is, maar geïntegreerd is met een Applicant Tracking Systeem of gekoppeld wordt aan het ATS wat je al gebruikt.

Het onderliggende Content Management Systeem is gemakkelijk in gebruik en is verrijkt met een Analysetool waardoor je de recruitment processen kunt monitoren, analyseren en optimaliseren.

0

Componenten

0

Webpagina’s

0

Combinaties mogelijk

01

Dynamische en vaste
componenten

De gekozen componenten worden gestyled in jouw huisstijl, zijn overal in de site te plaatsen en dragen ieder bij aan een optimale Candidate Journey.

Voor optimale vrijheid kan op iedere pagina gekozen worden welke componenten er komen en in welke volgorde. Deze volgorde, maar ook de content die er in staat, is makkelijk aanpasbaar in het CMS.

Denk hierbij onder andere aan tekst, afbeeldingen, zoekfunctionaliteit, vacaturefilter, call-to-actions, relevante vacatures, video’s, testimonials, nieuws, USP’s, Job Alert, sollicitatieprocedure en verschillende sollicitatieformulieren.

Recruitmentwebsite Hunkemöller

02

Relevante
landingspagina’s

Natuurlijk is het belangrijk dat de website vindbaar is voor jouw doelgroep(en) en dat ze snel een relevante journey kunnen starten. Op dit pad moeten ze geïnspireerd raken door jou als werkgever, informatie vinden waar ze naar op zoek zijn en vervolgens besluiten tot sollicitatie over te gaan.

Daarom bevat iedere recruitment website de volgende pagina’s:

  • Een homepagina waarop de bezoeker snel zijn persoonlijke en relevante applicant journey kan starten, inclusief een zoekbalk om binnen 1 klik een relevant vacatureresultaat te krijgen
  • Een pagina met een overzicht van de openstaande vacatures met filtermogelijkheden, welke ook gedeeld kunnen worden in campagnes
  • Vacature detailpagina’s met alle informatie die bijdraagt aan de Candidate Experience én makkelijk converteert door verschillende en simpelen on site sollicitatieformulieren
  • Zes doelgroeppagina’s met content en vacatures voor de belangrijkste persona’s
  • Een pagina met meer informatie om het Employer Brand te laden en te laten zien wat je als werkgever te bieden hebt
  • Een contactpagina waar eventueel de Recruiters zich voorstellen
  • Een pagina waar alle opgeslagen favoriete vacatures te zien zijn
  • Privacystatement- en cookiepagina’s

03

Content Management
en Analyse

Het Content Management Systeem is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om alle content in de site aan te passen zodat je de vrijheid hebt om deze continu zelf te optimaliseren.

Ook bevat het CMS een Analyse Dashboard waar alle data samenkomt die we zowel via Google Analytics als vanuit het ATS verzamelen. Daarmee krijg je meer inzicht in jouw site, succesvolle kanalen en campagnes, het sollicitatieproces en haar doelgroep(en). Deze verzamelde data is te filteren en te rapporteren per recruiter, hiring manager, locatie, vakgebied, functiegebied en andere mogelijke organisatieniveaus of specificaties over een specifieke periode.

Floyd & Hamilton office

04

Training en Support

Zodra wij de recruitment website hebben opgeleverd, wordt je direct uitgenodigd voor een online training . Tijdens deze training(en) wordt je live meegenomen door het Content Management Systeem of Applicant Tracking Systeem, zodat je vervolgens zelf in staat bent om de gehele recruitment website te onderhouden.

Nadat de site live is, is onze ServiceDesk beschikbaar om te ondersteunen bij gebruikersvragen en het verhelpen van eventuele bugs.

05

Hosting en Beveiliging

De recruitment website wordt geleverd als een SaaS-oplossing. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het beheer en de hosting van onze software. Daardoor hoeft er niets meer te worden geïnstalleerd en is alles beschikbaar via de cloud.

Wij waarborgen de veiligheid van de hosting omgeving op verschillende manieren. Om eventuele fouten bij dit proces voor te zijn, monitoren wij het systeem door middel van penetratie tests. Verder voeren wij regelmatig security updates uit. Hierbij gaat het zowel om updates van onze server software als van bijvoorbeeld extern ontwikkelde open source componenten die in de software worden gebruikt.